M3: Kertoja antaa painotarjouksen

Kun käsikirjoitusta ryhdytään tekemään kirjaksi, ensimmäinen työ on kustannusarvion teko. Suurin kirjan teon kustannus ovat kirjan painokustannukset. Kertoja.fi antaa tässä vaiheessa tarjouksen kirjan painotöistä.  >> Lue lisää 

Kertojan kirjat tehdään aina formaattiin:

  • Kaunokirjan koko on aina 134x210mm (sisäsivut; kannen koko +4mm).
  • Tietokirjat ja kuvakirjat taitamme joko vaaka- tai pystysuoraan. Koot ovat  210mm x 297mm  tai 297mm x 210mm.

Kirja on  aina kovakantinen ja se tehdään perinteisessä offset-painossa. Kirja on ommel- ja liimasidottu ja sen kansi on valintasi mukaan matta- tai kiiltävälaminoitu. Kirjassa ei ole erillisiä kansilehtiä.  

Standardoimalla kirjamallimme pystymme kilpailemaan laadun lisäksi hinnassa. Lisäksi kirjat ovat samaa kokoa emoyrityksemme Kustannus Aarnin kirjojen kanssa., kuin kaksi sisarusta. – Rakennamme samaa brandia, vaikka logo on eri. 

Kun olemme tehneet kirjasi kustannustoimituksen, kirjan logona käytetään Kertojan lintulogoa. Se on todistus siitä, että kirjasi on kulkenut prosessimme läpi ja suosittelemme sitä niin kirjastoille kuin kaupoille.   

Voit teetättää kirjasi taiton ja painotyöt meillä myös ilman kustannustoimitusta. Tällöin teemme sen ilman kertojan logoa eikä kirja ole mukana myynnissämme.